Echipamente

Bază de date detaliată

 

Am creat un nou modul convenabil, care va înlocui cu ușurință programele de evidență pentru întreținerea echipamentelor și repararea acestora. Uitați de formulare de hârtie, păstrați o evidență a tuturor clienților și echipamentelor, înregistrați cererile și identificați cauzele principale ale problemelor!

Asociați echipamentele cu clienții.

 

  • LUAȚI ÎN CONSIDERARE ECHIPAMENTUL FIECĂRUI CLIENT – Adăugați în baza de date echipamentele fiecărui client
  • CONECTAȚI APLICAȚIILE LA ECHIPAMENTE – Înregistrați comenzile în legătură cu echipamentele clientului
  • URMĂRIȚI STAREA ECHIPAMENTELOR LA CERERI – Aduceți echipamentul pe lista de comenzi și urmăriți progresul lucrărilor

Nu ratați programările pentru mentenanța echipamentelor

 

Cu OkDesk nu veți uita nicio sarcină: înlocuirea FN, reînnoirea licențelor, inspecția de rutină etc. Creați astfel șabloane pentru fiecare echipament, setați frecvența mentananței, precum și distribuirea responsabililor.

Configurați directoare pentru produse

 

Păstrați-vă propriile directoare pentru echipamente, producători și modele de echipamente. Creați un folder personalizat pentru nevoile și nivelul de acces al fiecărui agajat. Atribuiți fișiere pe baza aplicațiilor fiecărui angajat, optimizând astfel workflow-ul.

Personalizează conținutul OkDesk

 

Toate modulele suplimentare din OkDesk pot fi dezactivate. Drept urmare, formularele de înregistrare, tab-urile și blocurile de elemente pot dispărea din interfață. Dacă nu aveți nevoie de un modul de evidență a echipamentelor, opriți-l cu doar un click.