Locații de interventie

Locații de Intervenție

 

Obțineți acces la toate informațiile clientului „în două clickuri”. Puncte de vânzare și servicii, sediul firmei, echipamentele închiriate și multe altele. Toate facilitățile clienților vor fi luate în considerare în OkDesk.

Programați din timp mentenanța și instalarea echipamentelor

 

Cu OkDesk puteți urmări echipamentul în raport cu fiecare locație sau client. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a planifica din timp mentenanța și instalarea echipamentelor cu numai două click-uri. Cu OkDesk nu ratați nicio programare, iar clienții dvs. vor beneficia de toate serviciile oferite de compania dvs. la timp!

Evidența echipamentelor

 

OkDesk permite companiilor să țină evidența echipamentelor și clienților. Magazine, puncte de vânzare, cafenele, restaurante etc. Orice informație, inclusiv adresa sau caracteristicile obiectului sunt întotdeauna la îndemână!

Optimizarea serviciilor

  • LEGAREA SARCINILOR CU PRODUSELE – La înregistrarea și procesarea aplicațiilor, puteți specifica produsele clientului asociat
  • FILTRE PENTRU SERVICII ȘI PRODUSE – Serviciile pentru obiecte specifice pot fi ușor selectate din listă cu ajutorul filtrului
  • GOOGLE ANALYTICS – Analiza serviciilor dumneavoastră sunt detaliate cu ajutorul uneltei Google Analytics